Για τους λουκουμάδες
- 2 ½ φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 αβγά
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι
- ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού, ακέρωτου
- 200 γραμμάρια καρυδόψιχα, ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά της σούπας κανέλα, σε σκόνη
- έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
|
Για το σιρόπι
- 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
- ½ ποτήρι νερό
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2-3 ξυλάκια κανέλας
|